Sérülés mentes Ajtónyitás 0-24h, Non-stop ajtómentő!

06-70-237-74-71    06-30-827-33-60   

Ingyen kiszállás 30 perc, 1 órán belül!

Ajtónyitás szolgáltatásunkat ha megrendeli és menet közben ön lemondja a kiszállási díj összege 5000Ft+áfa.Sérülés mentes Ajtónyitás, biztonsági ajtó nyitása 0-24h!

Budapesten és Pest megyében.ajtónyitás, gyors zárnyitás Elveszett a lakáskulcsa? Becsapódott az ajtó? Nem tud bejutni ingatlanába? Hívjon bizalommal és megoldjuk. Budapesten és 50km vonzáskörében rövid időn belül orvosoljuk a nyitásos problémákat!

Hétvégén és ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk plusz költség mentesen!
Ajtózár nyitás, ajtó kinyitása non- stop ügyelettel.

Ajtónyitás ára:

Az árak függenek az ajtó típusától és a problémától. Nem mindegy, hogy elveszett kulcs miat kell-e ajtót nyitni vagy pedig ajtóbecsapódás miatt. Egy biztos, olcsóbb megoldás szakembert hívni, mint házilag fúrkálni.

Fontos! Kiszállási díj nélkül dolgozunk amennyiben a munka elvégzésre kerül. De ha megrendeli a munkát és menet közben ön lemondja, akkor a kiszállási díjunk 5000Ft.

Ha a kulcsát elhagyta vagy ellopták abban az esetben az ajtónyitás és zárnyitás esetén igazolnia kell, hogy ön jogosult a kinyitandó ingatlanba belépni.
Például: Szomszéddal, közös képviselővel. Ha nincs ilyen személyek akkor hatóságot kell hívni!

Az ár minden esetben attól függ, hogy milyen típusú ajtót illetve zárat kell kinyitni: Fém ajtó, vas ajtó, műanyag ajtó illetve milyen típusú zárat: Elzett, Cisa, Mottura, Viro, Abus, Atra, Cr stb.


Ha kiváncsi arra, hogy miért nem szabad olcsó zárakat szereltettni a bejárati ajtajára, tekintse meg az alábbi videót.Ajtónyitás, ha elhagyta a lakáskulcsot:

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Otthonunk kulcsának elhagyása több szempontból is kellemetlen. Egyrészről, mert nem tudunk bejutni lakásunkba, más részről pedig nem lehet tudni, hogy a megtaláló nem -e fog bemenni ingatlanunkba. Az ilyen esetekben az ajtó kinyitása után a zárat feltétlenül ki kell cserélni.Ajtónyitás Budapest területén.

Az ajtónyitás a főváros területén a leggyakoribb, ez lehet azért mert Budapest területén találhatóak a legtöbb társasházak. Ajtónyitás Budapest gyorsszolgálatunkat azért hoztuk létre, hogy Budapesti lakókat teljes mértékig ki tudjuk szolgálni.


Ajtózár nyitás gyorsszolgálat.

Ha ajtónyitásról van szó annak gyorsszolgálatként kell, hogy működjön szinte minden esetben, mivel ajtónyitásra gyakrabban akkor van szükség, amikor valaki valamilyen okból kifolyólag képtelen bejutni saját otthonába. Ajtónyitás gyorsszolgálatunk segít!


Milyen típusú ajtót tudnak kinyitni?

Ajtónyitó szakembereink bármilyen ajtót és ajtózárat ki tudnak nyitni.

Zárszerelőink bejárati ajtókat nyitnak esetleg belső ajtókat.
Szekrényzárakat, bútorzárakat, ajtóval nem kapcsolatos zárakkal nem foglalkozunk!Ajtónyitás, biztonsági ajtó kinyitása 30 perc - 60 percen belül!

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Készséggel állunk szolgálatába!

roncsolás mentes ajtónyitás Ajtónyitás: kizáródás, rongálás, beletört kulcs, kulcselvesztés esetén. Minden nap 24 órás ügyelettel állunk szolgálatába Budapest és Pest megye területén! Ajtónyitás non-stop, hétvégén és ünnepnapokon is. Ajtónyitás, zárnyitás, biztonsági ajtózár kinyitásáért hívja telefonszámainkat, és ajtónyitó szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek 30-60 percen belül.


Az ajtónyitás során szakembereinkkel szakértő kezekben van! Hosszú távú megoldást nyújtunk olcsón, gyorsan, egyszerűen!Non-Stop ajtónyitás, zárnyitás 0-24h Budapest és környékén.

1 órán belül, 30 perc alatt.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

 

Ha elveszti a kulcsokat vagy más ok miatt nem tud bejutni a saját lakásába, akkor a zárnyitás szolgáltatás lehet az egyetlen megoldás. Szerencsére minden problémára van megoldás, de sok esetben csakis a zár megrongálása árán lehet elérni a célt. Annak érdekében, hogy a zárnyitás a lehető legkisebb károkozás mellett történjen, mindig felkészült szakembert ajánlott hívni. Ha így tesz, biztosan megoldódik a probléma.

ajtonyitas

Az ajtónyitás több módja ismeretes, de ezek némelyike nem minden esetben alkalmazható. Minél jobb minőségű, illetve minél modernebb zárról van szó, annál nehezebb kinyitni az ajtót egy esetleges kulcsvesztés vagy meghibásodás esetén. A zárfúrás tekinthető talán a legáltalánosabb módszernek, amely esetében fúrás által történik a zárbetét megrongálása.