Erkélyajtó megerősítése, erkélyajtóra hevederzár.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60   06-20-276-29-95  

Ajtó Ambulancia: hívjon ha kell!Erkélyajtók és ablakok megerősítése.

Hívja zárszervíz- zárszerelés részlegünket bizalommal!Zárszerelő kollégát keresünk!
Magas kereseti lehetőség, rugalmas munka idő!
Bővebben telefonon érdeklődhet!


erkélyajtók védelme Erkélyajtó és ablakok megerősítésére, hogy a betörők ne tudjanak az erkélyajtón és az ablakokon sem behatolni!

Erkélyajtóknál és az ablakoknál szintén fontos a biztonság, mert itt is ugyan úgy betudnak törni az illetéktelen behatolók, mint a bejárati ajtón.

Cégünk új szolgáltatása az erkélyajtók és az ablakok megerősítése.

Amennyiben ön is tart attól, hogy az erélyajtón vagy az ablakon törnek be önhöz, hívja zárszerelő mestereinket és kérésére olyan biztonság eszközt szerelnek fel erkélyajtajára vagy az ablakára amin keresztül védve lesz a betörőkkel szemben!


Erkélyajtók és ablakok megerősítése Erkélyajtóra speciális hevederzár.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60   06-20-276-29-95  

Egy erkélyajtó lehet a lakásunk diszítő része, de sajnos a lakás gyenge pontja is, hiszen az erkélyajtón keresztül ugyan úgy betudnak hatolni. Az erkélyajtó és ablak megerőítése annyit jelent, hogy egy új technológiával gyártott biztonságtechnikai eszköz felszerelésével megerősítjük oly annyira az erkélyajtót és az ablakot, amin keresztül nem tudnak behatolni az olyan személyek, akik a pénz szerzés olyan formáját választják, amelyel más tulajdonát rabolják ki.

betörésvédelem, erkélyajtókra hevederzár

Hogyan is néz ki az erkélyajtó és az ablakok megerősítése? Az alábbi videó megtekintésével ön is megtudja nézni, hogy milyen az amikor nincs megerősítés és milyen akkor ha fel van szerelve ez a biztonsági eszköz.

Megerősítés előtt:Megerősítés után:Erkélyajtó megerősítése igény szerint.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60   06-20-276-29-95  

Készséggel állunk szolgálatába!

erkélyajtók védelme Hívja akár azonnal zárszerelő mestereinket és vegye igénybe legújabb szolgáltatásainkat az erkélyajtók és ablakok megerősítését.

Többször látjuk, hogy a betörők az erkélyajtókon keresztül hatolnak be lakásokba. például: új építésű kertes ház bukó nyíló hátsó ajtónál amit a betörők könnyen befeszítettek.

Ez ellen nyújtunk profi szolgáltatást, biztonsági zárakkal tudunk védekezni. Bukó- nyíló ajtó középső zárjára, alsó felső részére tudunk új típusú zárszerkezeteket felszerelni. Amik kulccsal működnek, ezáltal a betörők nem tudják befeszíteni az ajtókat illetve ablakokat.

 

Az erkélyajtók nem rendelkeznek kulccsal zárható zárral. Belülről kilinccsel nyithatóak illetve zárhatóak. Ahol gyerek van sokszor előfordul, hogy játszik a kilinccsel és erkélyajtónk nyitva marad. Ezt megelőzhetjük ha kulccsal zárható pótzárat szereltetünk fel.

Szakembereink precízen és megfelelő szaktudással elvégzik az erkélyajtó zár karbantartását, ami által ön biztonságosan tudja működtetni erkélyajtaját!

Sokszor látjuk, hogy a betörők az erkélyajtókon keresztül hatolnak be lakásokba. például: új építésű kertes ház bukó nyíló hátsó ajtónál amit a betörők könnyen befeszítettek. Tehetünk ellene.