Hevederzár szerelés, hevederzár csere, javítás, szerviz

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Ingyen kiszállás 0-24h!

Kiszállási díjunk csak abban az esetben ingyenes ha munkát végzünk.
Munka felmérés, munka visszamondás esetén 5000Ft+áfa kiszállási díjat számolunk fel.Minőségi biztonsági hevederzárak reális áron.

Budapesten és Pest megyében.hevederzár csere, hevederzár szerelés Hevederzár szerelés Budapesten és Környékén egy év garanciával több típusban.
Hevederzár szerelés, zárcsere, zárjavítás, zárszerviz 0-24! Ebben a világ nem szabad elhanyagolni a bejárati ajtónk zárjait.

A betörések több mint 80%-a a bejárati ajtón keresztül történik, éppen ezért is kell jobban odafigyelnünk, hogy milyen zárra bízzuk a lakásunk védelmét.
A hevederzár az egyik legideálisabb betörésvédelmi eszköz.


Hevederzárnál mire kell, hogy figyeljen? Miért nem szabad a legolcsóbbat választani?Hevederzár szerelés, hevederzár csere garanciával.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Ha Önnek fontos családja, értékei biztonsága, mindenképp javasoljuk hevederzár felszereltetését!

hevederzár csere, hevederzár betét csere Hevederzár szerelés, zárcsere, zárnyitás, zárszerviz részlegünk önök rendelkezésére áll a nap 24 órájában. Hevederzár betét csere reális árakon Budapesten és Pesten.

Hevederzár csere vagy más néven hevederzár betét csere azt jelenti, hogy a hevederzárban lévő zár belső része szorul cserére. Ha hevederzár cseréről beszélünk nem feltétlenül kell az egész hevederzár helyett újat felrakatni, elég ha csak a belső zárbetétet cseréltetjük ki.

Sokan egyedül állnak neki a felszerelésnek, pedig a megfelelő típus kiválasztása sem mindig egyszerű, alkalmazkodni az ajtó és a fal minőségéhez, az ajtó típusához – létezik vízszintes, függőleges, egyszárnyú illetve kétszárnyú ajtóra alkalmazható.

Szakembereink éjjel és nappal nyitva tartó gyors szolgálati ügyeletét hívhatja non- stop. Hevederzár kérdései volnának? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal!Mennyibe kerül egy hevederzár és annak felszerelése?


Mindenféle képen olcsóbb mint a betörés utáni helyreállítás! Hevederzár ára függ attól, hogy milyen minőségű hevederzárat szeretne illetve milyen ajtóra kell felszerelni. Mint ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs egyforma ajtó sem. Hevederzár ára szintén függ a méretektől.


Fontos tudnivalók! Következő gyakori esettel találkozunk:
felhúzó kilincses műanyag ajtókat árulnak biztonsági ajtóként, ami valóban hermetikusan záródik ami hideget- meleget nem engedi ki, de biztonság téren nem jók. Be lehet rúgni illetve be lehet feszíteni őket.

Műanyag ajtaját mindenféle képen jó minőségi hevederzárral védje! Ne adjon esélyt a betörőknek.Ajtó Ambulancia: Segítünk ha kell! Non- stop ügyelettel.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Készséggel állunk szolgálatába!

Hevederzár árak: Miskolci hevederzár legolcsóbb: 16.000ft- tól
Biztonsági zárbetéttel 5 kulccsal: 8000Ft- tal drágább
Abus biztonsági zárbetéttel 5 kulccsal biztonsági kártyával: 12.000ft- tal drágább
Az árak szabvány ajtókra vonatkoznak. Ha vastagabb az ajtó költségeket telefonon tudjuk megbeszélni.Prezídium vízszintes hevederzár: 34.000ft- tól.
Abus biztonsági zárbetéttel: 12.000ft- tal drágább

Biztibuk hevederzár: 36.000 ft-tól 48000ft- ig
Kétszárnyú ajtóra való biztibuk hevederzár: 40.000ft_ tól - 50.000ft_ig

Milyen színekben létezik? Fehér és Barna.

Milyen hevederzár típusok vannak? Miskolci, Prezidium, Biztibuk.

A különbség a hevederzárak között a minőség és ebből kifolyólag az ár. Cégünk a legjobb és legmegbízhatóbb hevederzárat javasolja minden ügyfelünknek. Hevederzár szerelés, zárcsere, zárjavítás, zárnyitás 0-24 Budapesten és Környékén.Hevederzár szerelés, csere, javítás ingyen kiszállással

1 órán belül, 30 perc alatt.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

 

hevederzár szerelés azonnal

hevederzár csere, javítás

hevederzár nyitás