Lakatos - zárlakatos mester gyors szolgálati jelleggel

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Ingyen kiszállás 1 órán belül!

Lakatos szolgáltatásunkat ha megrendeli és menet közben ön lemondja a kiszállási díj összege 5000Ft+áfa.Lakatos, Zárlakatos munkák reális árakon.

Budapesten és Pest megyében.lakatos, zárlakatos Lakatos mestereink készséggel állnak szolgálatukba akár egy zár cseréje, zár szerelése, zár javítása legyen is a probléma forrása. Továbbá rácsok, biztonsági rácsok készítése és szerelése rövid határidővel Budapest egész területén és környékén.

Hétvégén és ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk plusz költség mentesen!
Lakatos, zárlakatos non- stop ügyelettel.


Zárlakatos részlegünk fő tevékenysége:

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

 • Zárak cseréje és szerelése
 • Zárak nyitása - ajtók niytása
 • Zárak javítása és szervizelése
 • Biztonsági zárak és kártyás zárak szerelése
 • Biztonsági hevederzárak felszerelése és cseréje (karbantartása)
 • betörés utáni helyreállítások
 • Erkélyajtók és Ablakok megerősítése
 • Betörésvédelem kialakítása


Lakatos részlegünk tevékenysége:

 • Ajtó és Ablakrács készítése és szerelése
 • Korlátok és kerítések készítése és szerelése
 • Kisebb, nagyobb hegesztési munkálatok


Lakatos, zárlakatos igénybe vétele:

Ne várja meg azt, hogy értékei veszélybe kerüljenek, vegye igénybe lakatos mestereink segítségét és tegye ingatlanát megfelelő betörésvédelemmé. Egy megfelelően kiválasztott zárbetét, hevederzár megtudja gátolni azt, hogy lakásába betörjenek. Ugyan ez mondható el a rácsok esetén is, ha jól van elkészítve és megfelelően van felszerelve, rögzítve már is tett annak érdekébe, hogy ingatlana védve legyen a betörésekkel szemben.


Lakatos gyorsszolgálat 0-24h óráig.

Szolgáltatásaink akkor fontosak amikor ki vagy bezártuk magunkat lakásunkba, a zár feladja a szolgálatot és ezáltal nem nyílik az ajtó esetleg ellenkezőleg nem záródik. Az ilyen esetekben keresse bizalommal lakatos gyorsszolgálatunkat mely Budapest területén rövid időn belül (30-60 perc) alatt a helyszínre érkezik és a kellemetlen problémákat a helyszínen azonnal megoldja.


Betörés ellen - zárlakatos

Ma már a betörők is arra törekednek, hogy minél jobbak legyenek, épen ezért is fontos, hogy mindig egy lépéssel előtte járjunk és a legmodernebb zárakkal védeni otthonunkat. Ebben tud önnek segíteni lakatos csapatunk. Mégha biztos is abban, hogy zárjai modernek és jól mükődnek akkor is érdemes ellenőriztetni, hogy valóban azok-e vagy csak mi hisszük azt. Lakatos mestereinkre mindig számíthat még a zár karbantartásoknál is.


Kerülje el azt, hogy ön legyen a következő áldozata a betörőknek, vegye igénybe lakatos non-stop szolgáltatásunkat!

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  


Budapest és környékén azonnali kiszállás!

 

Amennyiben elvesztette a lakáskulcsát vagy valami okból kifolyólag nem tud bejutni ingatlanába mindig fontos profi szakembert hívni a problémához, egy rosszul végzett zárlakatos munka nyitott ajtót biztosít az illetéktelen személyek részére.

lakatos mester

Ha biztonsági rácsban gondolkodik, célszerű előbb felmérni a terepet, nem jó megoldás mindig a legolcsóbb rácsot választani, mert az nem nyújt kellő biztonságot. Költsünk egy picit többet rá, de az tényleg biztonságos legyen!