Zárjavítás, Ajtózár javítás minőségi munkavégzéssel!

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Ingyen kiszállás 0-24h!

Kiszállási díjunk csak abban az esetben ingyenes ha munkát végzünk.
Munka felmérés, munka visszamondás esetén 5000Ft+áfa kiszállási díjat számolunk fel.Ajtó Ambulancia: gyors megoldás zár problémákra!

Zárjavítás, zárszerelés, zárszerviz éjjel-nappal!Zárszerelő kollégát keresünk!
Magas kereseti lehetőség, rugalmas munka idő!
Bővebben telefonon érdeklődhet!


zárjavítás, gyors zárjavítás Zárjavítás szolgálatunk Budapesten és Pest megye területén áll a lakosság részére rejtett költségektől mentesen.
Zárjavítás, zárszerelés, betörés utáni helyreállítás minden nap non-stop!

A zárak javítása vagy ép felszerelése nem könnyű feladat, főleg annak aki nem is jártas a zárak területén. A zárjavítást nem szabad házilag elvégezni, mert egyrészről vagy nem sikerül, más részről pedig ha sikerül is biztos, hogy nem lesz hosszú távú.


Ajtózár javítás azonnal. Gyors zárjavítás akár 30 perc alatt!


Szakembereink azonnali díjtalan kiszállással állnak rendelkezésére zárnyitás, zárcsere, zárjavítás, zárszerviz ügyekben.


zárjavítás vagy zárszerelés?

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Ingyen kiszállás 0-24h!

zár javítása, ajtózár javítása A zárszerelésre akkor van leginkább szükség ha egy plusz zárat szeretnénk a meglévő ajtózár mellé vagy a régi zárunk tönkrement és zár felszerelés szükséges.

Zárjavításra akkor van szükség ha még működik a zár, de valami oknál kifolyólag nem jól. A zár akadozhat attól is, hogy por vagy hasonló ment bele. A zárjavítás mint a neve is utal rá "javítás", ez ideiglenesen megoldásnak jó. (de van amikor nem csak ideiglenesen).

Zárjavítás szolgálatunk non- stop nyitva tart. Nálunk nincs leállás. Akkor megyünk mikor hívnak! Van amikor gyorsan kell a segítség például ki vagy bezáródásnál, ilyen esetekben is számíthat zárjavítás, zárszerelés gyors szolgálatunk segítségére fél- 1 órán belüli ingyen kiszállással.


Zárjavítás, zárszerelés azonnal ingyen kiszállással.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Ingyen kiszállás 0-24h!

Mennyibe kerül egy zárjavítás, Zárszerelés, zárcsere?

Árakról érdeklődjön telefonon. Mivel nincs két egyforma probléma, így az árak is a munka nagyságától, a beszerelendő anyagoktól füg.Ha zárjavításról beszélünk, tudni kell pontosan a zár típusát és a pontos baját. Nem mindegy, hogy csak olajozásról vagy a zár belsejében lévő alkatrész javításról van szó.

Ha zárcseréről vagy zár felszereléséről beszélünk abban az esetben is tudni kellene, hogy milyen minőségű zárra szeretné lecseréltetni meglévő ajtózárját.

Ami biztos, hogy a kiszállási díjunk ingyenes a többi függ a megrendelő igényétől és a zár minőségétől.Hívja zárjavítás, zárcsere, zárszerviz szolgálatunkat és kérjen ingyenes betörésvédelmi szaktanácsot.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Zárjavító csapatunkra minen nap 0-24h számíthat!

zárszerelés, zár felszerelése A zárcsere szükségességéről mindenképpen érdemes néhány szót ejteni. Kevesen tudják, hogy a zárak minőségét, illetve megbízhatóságát egy skálán szokták rangsorolni. A hármas és négyes besorolású zárak közepes védelmet jelentenek. Ám a lakások többségében sajnos egyes és kettes szintű zár található, ami egyáltalán nem jelent megnyugtató védelmet. Általánosságban elmondható, hogy ötből négy zárat cserélni kellene.A jó minőségű és ami a modern kornak megfelelő zárak a skálán minimum öt vagy hatos besorolású. Ezeket a zárakat már nem lehet egykönnyen kinyitni így nagyobb védelmet nyújtanak.Zárnyitás. zárjavítás Non- Stop 0- 24.

1 órán belül, 30 perc alatt.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

zárszerelő, zár felszerelése Minél modernebb és minél minőségesebb zárral rendelkezünk, annál nagyobb biztonságban vagyunk a betörésekkel szemben, de ha elhagyjuk a kulcsot, a zárnyitás is hosszadalmasabb és nehézkesebb lesz. Emiatt érdemes mindig olyan szakembert alkalmazni a feladatra, aki kellő gyakorlattal és megfelelő felszereléssel rendelkezik. Az újabb zárak esetében a zárnyitás lehetőségei sokkal szűkebbek, ugyanis a modern zárak aligha fúrhatók vagy savazhatók.

 

zárszerelő, zár felszerelése A professzionális zárszerelés képes garantálni, hogy az otthona ajtózáron keresztül gyakorlatilag feltörhetetlen lesz. Ma már szerencsére léteznek olyan zárak és zárbetétek, amelyek a legfelkészültebb betörőnek is túl kemény diót jelentenek. Általános igazság, hogy nincs feltörhetetlen zár, viszont ha egy zár csak több órányi hangos fúrással és töréssel tehető tönkre, akkor nincs olyan betörő a világon, aki ezt kivitelezné.

zárszerelő, zár felszerelése A betörők ellen védekezni kell, ezt mindenki tudja. Számos lehetőségünk van akár a technikai, akár az élőerős módszereket alkalmazva. Sajnos mégis éppen a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldást nem vesszük figyelembe; ez pedig az ajtózár. A zárszerelés során a szakember olyan típusú és minőségű zárakat szerel be, amelyek képes szavatolni a szeretteink és az értékeink biztonságát. Ezt minél előbb el kell végezni.

zárszerelő, zár felszerelése Szeretjük biztonságban tudni a szeretteinket és az értékeinket, de sajnos néha felelőtlenül viszonyulunk ezekhez a kérdésekhez. Általánosságban elmondható, hogy a háztartások csak egy kisebb hányada rendelkezik olyan zárakkal és zárbetétekkel, amelyek gyakorlatilag törhetetlennek minősülnek. Érdemes a régi és elöregedett zárakat újakra cserélni, hiszen csak így védhetjük az otthonunkat megnyugtató mértékben.