Zárszerelés, zárjavítás, zárcsere Reális árakon!

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Ingyen kiszállás 0-24h!

Kiszállási díjunk csak abban az esetben ingyenes ha munkát végzünk.
Munka felmérés, munka visszamondás esetén 5000Ft+áfa kiszállási díjat számolunk fel.Ajtó Ambulancia: gyors megoldás zár problémákra!

zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz, zárszerelő 24 órás ügyelet!Zárszerelő kollégát keresünk!
Magas kereseti lehetőség, rugalmas munka idő!
Bővebben telefonon érdeklődhet!


Zárszerelés, zárjavítás problémák merültek fel? Szeretne egy plusz zárat a meglévő mellé? Netán elveszett a lakást nyitó kulcsa?


Akkor önnek a zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz szolgálatunkra van szüksége.


Zárszerelés vagy zárjavítás? Zárszervíz vagy zárnyitás?

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Ingyen kiszállás 0-24h!

zárszerelés, zárszerelő, gyors zárszerelés A zárszerelésre akkor van leginkább szükség ha egy plusz zárat szeretnénk a meglévő ajtózár mellé vagy a régi zárunk tönkrement és zár felszerelés szükséges. Zárjavításra akkor van szükség ha még működik a zár, de valami oknál kifolyólag nem jól. A zár akadozhat attól is, hogy por vagy hasonló ment bele. A zárjavítás mint a neve is utal rá "javítás", ez ideiglenes megoldásnak jó. (de van amikor nem csak ideiglenes).

Zárszerviz egy összefoglaló téma. A zárszerviz mindent magába foglal ami zárakkal kapcsolatos. Általános szerviz szolgálat és minden zár probléma megoldása. Zárnyitásra akkor van szükség ha kizártuk magunkat, becsapódott az ajtó és nem tudunk bemenni lakásunkba.Mennyibe kerül egy zárszerelés vagy zárcsere?

Árat nehéz úgy mondani, hogy nem tudjuk mi a probléma. Mindenféle képen olcsóbb megoldás szakembert hívni, mint házilag tákolgatni.Zárszerelés, zárcsere Budapesten és Pest megyében

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Zárszerelő mestereinkre minden nap számíthat! Hétvégén, ünnepnapokon is egyaránt.

zárszerelés, zár felszerelése Zárszerelés- zárjavítás szolgálatunkat Budapesten összes kerületeiben és Pest megyében vehető igénybe rejtett költségektől mentesen! Minden elvégzett zárszerelés, zárcsere, hevederzár szerelés munkáinkra 1 év garanciát vállalunk. zárszerelő mestereink várják hívását.Zárszerviz, zárcsere, zárszerelés munkáinkat professzionális munkát végző szakembereink garanciával végzik Budapesten és Pesten.Hozzánk fordulhat ajtónyitás és zárnyitás problémákkal is éjjel és nappal. 0-24 óráig nyitva tartó non- stop ügyeletünk készséggel áll rendelkezésére gyorsszolgálati jelleggel.Zárszerelés, zárcsere, hevederzár Non- Stop 0- 24.

1 órán belül, 30 perc alatt.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

zárszerelő, zár felszerelése Sajnos általánosságban elmondható, hogy a magyar háztartások nem fordítanak kellő gondot az otthonaik védelmére. Sok esetben egyetlen zárcsere sokat javíthatna a biztonságon. A régi és elavult zárszerkezeteket érdemes lecserélni sokkal modernebb és biztonságosabb zárakra. Ami 10-15 éve még „menőnek” számított, az ma már gagyi, és sajnos jól tudják ezt a betörők is. Nem érdemes kockáztatni, szerencsésebb jó minőségű zárakat alkalmazni.

Abban mindenki egyetért, hogy a régi és elavult zárak cseréje fontos. Igen ám, de a zárcsere csak akkor hasznos, ha az új zár megfelel mindennemű biztonsági előírásnak. Szerencsére létezik egy úgynevezett MABISZ minősítés, ami segít megbizonyosodni afelől, hogy egy zár kellő minőséggel rendelkezik. Mindenképpen csak olyan zár kerüljön az ajtóba, ami jó minőségű, ellenálló és garanciával rendelkezik.

 

zárszerelő, zár felszerelése Szeretné nagyobb biztonságban tudni a családját és az értékeit? Sokszor nincs szükség drága befektetésre, akár egy zárcsere is segíthet a dolgon. Általános igazság, hogy minden lakás feltörhető, de egyáltalán nem mindegy, milyen könnyen. Sajnos a több évtizedes zárak egyáltalán nem képesek szavatolni az otthon biztonságát, így ezért ezek mielőbbi cserére szorulnak. A modern professzionális zárak esetében az ilyen jellegű betörés esélye minimális.

zárszerelő, zár felszerelése Sajnos a legtöbben csak akkor látják be a tévedésüket, amikor a betörők feltörik a lakásukat. A megfelelő zárak használata, illetve a zárcsere egyáltalán nem luxus. Sokkal olcsóbb kihívni egy hozzáértő mestert és kicseréltetni a zárat, mint utána helyreállítani az ajtót, pótolni az elrabolt tárgyakat és a rendőrségi ügyeket intézni. Ez a sok kellemetlenség a legtöbb esetben megelőzhető lenne egy professzionális zár segítségével

zárszerelő, zár felszerelése A zárszerelés jelenti a megoldást, ha nem tudunk bejutni a lakásba vagy épp nem tudunk kijutni onnan. Aki megtapasztalta már ezt a problémát, az tudja, hogy cseppet sem kellemes, főleg ha valami égető dolgunk lenne. A zárszerelés során megtörténik a meghibásodott zár javítása, esetleges nyitása, illetve a helyreállítása. Annak érdekében, hogy a probléma ne ismétlődjön meg, érdemes jó minőség zárat alkalmazni, amit rendszeresen karbantartunk.