Zárszerelő, Zárszerelés, Zárszakértő gyors szolgálati jelleggel

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Ingyen kiszállás 1 órán belül!

Zárszerelés szolgáltatásunkat ha megrendeli és menet közben ön lemondja a kiszállási díj összege 5000Ft+áfa.Zárszerelő, Zárszerelés munkák reális árakon.

Budapesten és Pest megyében.lakatos, zárlakatos Zárszerelés, zárjavítás problémák merültek fel? Szeretne egy plusz zárat a meglévő mellé? Netán elveszett a lakást nyitó kulcsa? Akkor önnek a zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz szolgálatunkra van szüksége.

Hétvégén és ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk plusz költség mentesen!
Zárszerelő, Zárszerelés, Zárszakértő non- stop ügyelettel.


Zárszerelő, Zárszerelés, Zárszakértő: Segítünk ha kell

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

 • Zárak cseréje és szerelése
 • Zárak nyitása - ajtók nyitása
 • Zárak javítása és szervizelése
 • Biztonsági zárak és kártyás zárak szerelése
 • Biztonsági hevederzárak felszerelése és cseréje (karbantartása)
 • betörés utáni helyreállítások
 • Erkélyajtók és Ablakok megerősítése
 • Betörésvédelem kialakítása


Zárszerelő, Zárszerelés, Zárszakértő részlegünk tevékenysége:

 • Ajtónyitás, zárnyitás, zárcsere
 • Zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz
 • Hevederzárak szerelése, javítása, cseréje
 • Betörés utáni helyreállítások
 • Betörés elleni védelem kialakítása


Zárszerelő, Zárszerelés, ajtózár szerelés igénybe vétele:

Legyen igényes, ha családja biztonságáról van szó! Soha ne a zárszerelő szolgáltatáson spóroljon! Sokan nem tudják, hogy mikor is van szükség zárszerelésre, zárszerelői szolgáltatásra, és csak akkor cselekszenek ez ügyben, amikor már megtörtént a baj. Például, amikor beletörik a zárba a kulcs, amikor már nem nyílik az ajtó, ami természetesen mindig akkor történik meg, amikor az ember siet valahová, vagy fáradtan hazatér a munkából. Ez a probléma mindig kiküszöbölhető, megelőzhető lenne, ha zárszerelő szolgáltatást nyújtó cégünket felhívnák és megnézetnék az ajtózárat, azaz elébe mennének a problémának, megelőznék a bajt.


Zárszerelő, ajtózár szerelő azonnal. Zárszerelés gyorsszolgálat 0-24h óráig.

Lakásvásárlásnál, felújításnál gyakran előfordul, hogy a család gondosan kiválasztja a szép, és általában nem is olcsó bejárati ajtót, de azzal már mit sem törődik, hogy milyen zár van az ajtóban. Pedig a család védelme szempontjából a zár minősége sokkal lényegesebb kérdés, mint a bejárati ajtó színe vagy mintája. Hasonló magatartás figyelhető meg akkor is, ha valami gond van a zárral. Általában húzzák-halasszák a zárszerelő kérdését, amíg lehet. Sok esetben egészen addig, amikor már késő, és megtörténik a baj.


Zárszerelő, Zárszerelés, ajtózár szerelés

Kerülje el azt, hogy ön legyen a következő áldozata a betörőknek, vegye igénybe zárszerelés non-stop szolgáltatásunkat!

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  


Budapest és környékén azonnali kiszállás!

 

Amennyiben elvesztette a lakáskulcsát vagy valami okból kifolyólag nem tud bejutni ingatlanába mindig fontos profi szakembert hívni a problémához, egy rosszul végzett zárlakatos munka nyitott ajtót biztosít az illetéktelen személyek részére.

lakatos mester

Ha biztonsági rácsban gondolkodik, célszerű előbb felmérni a terepet, nem jó megoldás mindig a legolcsóbb rácsot választani, mert az nem nyújt kellő biztonságot. Költsünk egy picit többet rá, de az tényleg biztonságos legyen!