Zárszervíz, zárjavítás reális árakon 30 perc alatt.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Ingyen kiszállás 0-24h!

Kiszállási díjunk csak abban az esetben ingyenes ha munkát végzünk.
Munka felmérés, munka visszamondás esetén 5000Ft+áfa kiszállási díjat számolunk fel.zárszervíz, zárjavítás, zárcsere

Reális árakon, 24 órás ügyelettel!zárcsere, zárszerviz azonnal Kizárta magát? Elvesztette kulcsát? Becsapódott az ajtó?
Hívja zárszervíz részlegünket azonnal!


Zárszerviz szolgálatunkat nem csak abban a helyzetben lehet igénybe venni ha általános szerviz problémánk van. Zárnyitások, zárjavítás, zárszerelések, hevederzár felszerelése esetén is állunk rendelkezésére!


Non- Stop kijáró zárszervíz ügyeletünk igyekszik Budapesten és Pest megye területén 1 órán belül a helyszínre érkezni és gyors segítséget biztosítani.


Szakembereink a Hírtv Riasztás című műsorban (2018.nov.13).

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a záraknak és ajtóknak éppúgy karbantartásra van szükségük, mint más szerkezeteknek. Ne várja meg, amíg nagy bosszúságot és jelentős anyagi kiadást okozva teljesen elromlanak! Ha azt tapasztalja, hogy a zár akad, szorul, vagy bármilyen problémát észlel működésekor, azonnal hívja zárszerviz szolgálatunkat!


Zárszervíz szolgálat, Zár szerviz 0-24h hívjon bizalommal!

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Non-Stop Ingyen kiszállás 0-24h!

zárszerviz, zárszervíz azonnal Zárszerviz szolgáltatásunk éjjel-nappal hívható, felkészült szakembereink szakszerű eszközökkel, gyors és precíz munkát végeznek. Legyen szó zárjavításról, zárcseréről, zárnyitásról, hevederzár felszerelésről.

Kímélje meg magát a bosszúságtól és a felesleges anyagi kiadásoktól: vegye igénybe zárszerviz szolgáltatásunkat!Zárszervíz, zárjavítás, zárszerelés mennyibe kerül?

Árakat az után tudunk csak mondani, ha tudjuk mi a feladat. Amíg nem tudjuk meg, hogy mit is szeretne, mik az igények addig árakat nem tudunk mondani.
Egyet bitos, hogy biztosan olcsóbb egy szakember segítsége mint házilag elvégezni valamit főleg ha rosszul végzik, és annél is olcsóbb mint egy kontárra bízná.Fontos! Kiszállási díj nélkül dolgozunk amennyiben a munka elvégzésre kerül. De ha megrendeli a munkát és menet közben ön lemondja, akkor a kiszállási díjunk 5000Ft.


Pontosabb árat csak abban az esetben tudunk mondani amennyiben pontosan tudjuk, hogy milyen probléma merült is fel.

Zárszervíz esetén az árat nem tudjuk megmondani addig, míg nincs információnk a zárproblémáról. Kedvezményt tudunk biztosítani abban az esetben, ha több zárról van szó. Kiszállási díjunk Budapesten nincs!Zárjavítás, zárcsere, zárszerelő non- stop ügyelettel.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

Zárszervíz, zárjavító, zárcsere részlegünk készséggel áll minden érdeklődőnk és megrendelőnk részére!

zárszervíz, azonnali zárszerviz Zárszervíz szolgáltatásunk a minőségre és a megbízhatóságra épül, kiváló szakemberekkel rendelkezünk akik csakis szakszerű eszközökkel szervizezik ügyfeleink zárjait. Számunkra az önök biztonsága ez elsődleges szempont. Szolgáltatásunk éjjel-nappal hívható!A zárszerviz csapatunk kedvező árakon kínálja szolgáltatásait. Zárszervíz gyorsan, megbízhatóan és szakszerűen, éjjel-nappal rendelkezésére áll.Zárszervíz, zárszerelés 0-24h Budapest és környékén

1 órán belül, 30 perc alatt.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

kulcs nélküli zárnyitás Zárszerviz szolgálatunk megoldja önnek minden jellegű zárproblémáit ingyenes kiszállással. Akár minden napi zárszerviz, zárjavítás probléma legyen is. De hevederzár szerelés és annak javítása, kinyitása, cseréje ügyeiben is keresheti mestereinket! Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére is olyan esetekben is amikor csak biztonságtechnikai szaktanácsra volna szüksége.Zárszerviz gyorsan, díjtalan kiszállással!

1 órán belül, 30 perc alatt.

06-70-237-74-71   06-30-827-33-60  

zárszervíz, zárcsere, zárjavítás, zárnyitás Ha azonnal szüksége van zárszervíz szakemberre jó helyen jár. Minden ügyfelünknek személyesen garantáljuk, hogy a munkát profi zárszervíz csapat végzi el. Zárszerviz garantált profi munkát végző szakemberektől éjjel és nappal.

Különböző ajtózár fajták léteznek, ide solorhatóak a rászegzős zárak, bevésőzárak, portálzárak, stb.. Szakembereink minden forgalomban lévő ajtózár típusokat ismerik, tudják a működési elveiket. Amennyiben igényli felszerelik önek vagy kicseréli önek a megfelelő ajtózár típust, hogy ön biztonságban és nyugodtan tudjon elindulni otthonról, és ne kelljen azon aggódnia, hogy mikor hazaérkezik mi fogja önt várni, egy nyitott ajtó és megrongálódott ajtózár.

 

zárszerelő, zár felszerelése A zárszerviz megoldást jelent az égető problémákra, amikor a meghibásodott zárat nyitni vagy cserélni kell. De a zárszerviz több ennél; sajnos a régi zárak karbantartást igényelnek, sőt időnként érdemes lenne megvizsgálni őket, rendesen ellátják-e a feladatukat. Viszont a tökéletes megoldás mindig a legújabb, legmodernebb és legminőségesebb zárak alkalmazása. El kell döntenünk, mennyit ér az otthonunk biztonsága.

zárszerelő, zár felszerelése Milyen a jó zárszerviz? Alapvető elvárás, hogy szükség esetén minél gyorsabban rendelkezésre álljon. Valószínűleg senki sem élvezi, ha nem tud kijönni a lakásból, vagy netalán nem tud bejutni oda. Ilyenkor fél óra várakozás is igen idegőrlő lehet. Érdemes tehát mindig kéznél tartani egy profi zárszerviz elérhetőségét; érdemes elmenteni a telefon címlistájába, így szükség esetén bármikor egy pillanat alatt előhúzható

zárszerelő, zár felszerelése Csak a professzionális zárszerviz jelenti a megnyugtató megoldást. Sajnos ha egy professzionális zár nem megfelelően van beszerelve, illetve alkalmazva, akkor nem nyújt tökéletes védelmet, ráadásul könnyebben meg is hibásodhat a működés közben. A modern zárak gyakorlatilag törhetetlenek, ezért nagyszerű befektetést jelentenek. Az áruk igen alacsony ahhoz viszonyítva, mekkora kellemetlenségtől óvhatnak meg bennünket.